Toimitus

cin-cin

TOIMITUS

Koruja voit nyt tilata laittamalla viestin nana@cincin.fi -sähköpostiin. Mainitse korun koodi ja mahdollinen värivaihtoehto tai/ja koko. Voit maksaa tilauksesi Mobilepaylla 050-3804572 numeroon tai annetulle tilinumerolle ja saat korun kotiisi.

Toimitusaika varastossa oleville tuotteille on noin 5 arkipäivää kotimaassa. Tilattavien, ulkomaille lähetettävien tai räätälöitävien tuotteiden toimitusaika vaihtelee ja ilmoitamme sen tapauskohtaisesti. Ilmoitamme välittömästi toimitusajoissa mahdollisesti tapahtuvista muutoksista.

Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on loppu, on huomioitava että valmistajamme ovat Indonesiassa ja täydennyksen saaminen Suomeen kestää noin 2 viikkoa tulleineen, eli tällaisessa tapauksessa olemme yhteydessä sinuun. Jos korusta on olemassa vastaava esim. toisella kivellä oleva vaihtoehto, voit vaihtaa tuotteesi myös tähän, halutessasi.

Toimituskulut

Toimitukset tapahtuvat pääasiallisesti Postin palveluita käyttäen.

Toimituskulut määräytyvät toimitustavan sekä tuotteiden painon ja koon mukaan. Ne lisätään tilauksen loppusummaan. Suomen ulkopuolelle toimituskulut selvitetään tapauskohtaisesti.

Toimitustapa

Hinta

Osto jälleenmyyjältä

0 e

Nouto postista 1-4 tuotetta

2,30-4 e