Info

cin-cin

INFO

Cincin on vuodesta 2006 asti toiminut koru- ja sisustusliike, jonka erityisalueena ovat kauniit hopeakorut ja oma Nana S –mallisto. Kaikki tuotteet valmistetaan Balilla käsityönä.

Cincin sai alkunsa Balilla innoituksesta toteuttaa Nana S:n pitkäaikainen haave omasta koruliikkeestä ja omasta korumallistosta. Vuonna 2005 paikallisten kontaktien avulla löytyivät hyvät yhteistyökumppanit, korupajat ja käsityöpajat. Osa valmistajista oli ystävien sukulaisten pajoja ja osasta on tullut ystäviä vuosien varrella. Tammikuussa avattiin koru- ja sisustusliike Cincin Hietatalahdenkatu 12:een.

Cincinissä on vuosien varrella myyty tuhansia korumalleja, valmistajien malleja, muiden suunnittelijoiden ja omia malleja, mutta aina myös sisustuselementtejä ja koriste-esineitä. Asiakkaalle on haluttu luoda kokonaisvaltaisempi esteettinen kokemus Cincinissä käynnistä. Kunnioituksesta valmistajia ja balilaista estetiikkaa kohtaan Cincinissä on haluttu säilyttää aina myös häivähdys Balia tunnelmassa.

nana

Omaa Nana S –hopeakorumallistoa on kehitetty ja laajennettu vähitellen vuosien mittaan. Kivet koruihin valitaan aina yksitellen ja haetaan paikan päältä hiomosta, ne ja mallit viedään valmistajille Diana taran yrityksessä ja yhteistyössä rakennetaan uutta mallistoa. Blogista ja Nana S –fb-sivulta voit seurata käyntiä valmistajilla ja kivien ja mallien matkaa valmiiksi koruiksi. Ja lopputuloksen näet kauniissa käsintehdyissä tuotteissamme, joita voit nyt siis ostaa tapahtumista, messuilta (aikataulut blogissa ja fb:ssä) netistä ja Porthaninkatu 4:stä Stupido marketista.